Viziune și valori

Pacienții și sănătatea lor dentară, întotdeauna în centrul atenției noastre

O gură de sănătate înseamnă tot ce-și poate dori un pacient când vine vorba de îngrijire orală: servicii stomatologice de calitate superioară – bazate pe o echipă de profesioniști și pe tehnologie – și posibilitatea de a rezolva orice problemă dentară într-un singur loc.

La Clinica Dentară Victoria, am început și continuăm să construim stomatologia viitorului prin folosirea tehnologiei medicale de precizie ce oferă control, garantează calitatea actului medical și îmbunătățește experiența pacienților în clinica noastră.

Planul de tratament este verificat și aprobat de către un consiliu medical, astfel în orice clinică te afli, beneficiezi de aceeași calitate a stabilirii planului de tratament.

Evoluția tehnologică aduce beneficii incontestabile de la an la an. Procedurile realizate cu ajutorul tehnologiei ușurează stabilirea diagnosticului și aplicarea tratamentului, și optimizează considerabil timpul, atât pentru medicii dentiști, cât și pentru pacienți.

Integrăm și actualizăm continuu dotările tehnologice ale clinicilor noastre, oferind un sistem stomatologic complet în toate locațiile din rețea.

Astfel, reușim să soluționăm orice problemă dentară la un nivel înalt de performanță, în același loc:

 • Radiologie (radiologie digitală, computer tomograf);
 • Cabinete stomatologice specializate pe fiecare ramură a stomatologiei: Ortodonție, Parodonție, Parodontologie, Odontoterapie, Pedodonție, Estetică dentară, Protetică, Scanare intraorală 3Shape;
 • Săli de chirurgie dentară;
 • Laborator de tehnică dentară;
 • Consiliere și materiale pentru prevenție și informare.

Stomatologia modernă este accesibilă oricărui pacient care înțelege că un sistem este mai eficient, mai performant și mai puțin costisitor decât fiecare componentă în parte. Clinica Dentară VICTORIA se adresează celor care își doresc tratamente dentare corecte și complete și o  calitate înaltă a actului medical.

Clinica oferă tratamente stomatologice atât pentru adulți cât și pentru copii.

Clinica noastră din Slatina

Clinica noastră este un centru stomatologic de ultimă generație dotat cu cea mai nouă tehnologie, capabil să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.

YouTube player
Avantajele noastre
 • Atitudinea față de pacienți
 • Planuri de tratamente dentare complete și corecte
 • Echipă numeroasă de medici cu experiență
 • Echipamente medicale de ultimă generație
 • Toate serviciile stomatologice într-o singură locație
 • Efectuarea diagnosticului de către un consiliu medical
 • Accesul pacienților la poze înainte/după pentru fiecare intervenție
viziune si valori clinica dentara victoria ramnicu valcea
Incredere

Credem în seriozitate și în lucrul bine făcut. De aceea susținem specializarea continuă și integrarea tehnologiei de ultimă oră.

Grijă pentru pacient

Înțelegem nevoile și limitările pacienților. Le ascultăm problemele, le explicăm soluțiile și ne adaptăm pentru a le oferi confortul necesar pentru rezolvare.

Excelență

Susținem specializarea continuă a echipei de profesioniști și integrarea celor mai noi tehnologii medicale pentru a trata orice problemă dentară la cel mai înalt nivel de performanță.

Pentru programări telefonice, apelați:

0349 402 814

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.