Pedodonție

Clinica Dentară Victoria Slatina

În cadrul specializării de Pedodonție (stomatologie copii) din Slatina, medicii stomatologi ajută micuții pacienți să scape de afecțiunile dentare oferindu-le soluții punctuale, fără durere, astfel încât să aibă o dantură sănătoasă și frumoasă la adolescență.

pedodontie slatina
Ce este pedodonția?

Pedodonția este latura stomatologiei care se ocupă de sănătatea dinților copiilor din primii ani de viață și până la adolescență.

De ce este importantă pentru copii vizita regulată la medicul pedodont?

Dinții apar la copii în primele 6 luni de viață, iar la 6 sau 7 ani încep să își piardă dentiția de lapte, care este înlocuită cu dinții definitivi. Fără îngrijire stomatologică adecvată, copiii pot dezvolta boli dentare și carii care pot duce la o viață întreagă de complicații și suferințe.

Dinții temporari au aproximativ aceeași anatomie cu a celor definitivi, drept urmare, chiar dacă știm că la un moment aceștia se vor pierde, ei trebuie tratați cu maximă importanță și la timpul potrivit, întrucât și ei pot avea carii până la nerv care produc durere sau pot duce chiar la infecții.

Pierderea prematură a dinților temporari netratați duce la anomalii în erupția dinților definitivi, cu necesitatea purtării aparatului dentar ulterior.

Serviciile noastre:
  • Controale pentru evaluarea riscului de carie la mamă și copil;
  • Tratamente profilactice precum igienizări și fluorizări, dar și recomandări legate de dietă;
  • Identificarea obiceiurilor vicioase ce pot duce la probleme dentare precum suptul degetelor sau a suzetei;
  • Evaluarea timpurie a copilului pentru stabilirea necesității tratamentului ortodontic de corectare a ocluziei (mușcăturii);
  • Tratamentul cariilor sau al defectelor dentare;
  • Diagnosticul afecțiunilor stomatologice asociate cu boli generale precum diabet, defecte cardiovasculare congenitale, astm, ADHD;
  • Tratamentul de urgență pentru traumatisme ale copilului precum dinți fracturați, luxați sau chiar avulsionați.

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament pedodontice cu maxim de confort, siguranță și eficiență pentru copilul dumneavoastră.

Medici specialiști pedodonți
Dr. Istrate Andreea medic stomatolog Clinica Dentara Victoria
Dr. Istrate Andreea

Medic Stomatolog Generalist

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0349 402 814

sau apăsați butonul de mai jos:

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o sigură locație.

Un sistem complet de servicii în aceeași locație acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului, fără a-l pune pe drumuri. Pe de altă parte, un singur aspect terapeutic poate fi privit în ansamblu de mai mulți specialiști, din mai multe unghiuri, astfel încât pacientul să nu își pună problema dacă a primit cel mai bun sfat sau cel mai bun plan de tratament, întrucât în cadrul clinicilor Victoria poate beneficia si de opinia medicului chirurg, și de cea a medicului ortodont, endodont, sau de alte specialități, plătind doar pentru o singură consultație.

Prețuri
Nume ServiciuPreț (Lei)
Extracție dinte temporar/dinte150
Obturație coronară dinte temporar150
Obturație radiculară dinte temporar220
Consultație medic pedodont100

Pentru alte servicii de pedodonție care nu se află în această listă, vă rugăm să contactați colegele noastre din clinică la numărul de telefon 0349 402 814.

Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră dentare, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0349 402 814

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.