Serviciile noastre
Diagnosticare și Plan de Tratament

Serviciile de diagnostic și plan de tratament dentar implică o evaluare cuprinzătoare a cavității bucale, inclusiv a dinților, gingiilor și țesuturilor înconjurătoare, care vizează identificarea oricăror probleme dentare existente sau potențiale și dezvoltarea unui plan de tratament personalizat pentru a restabili și menține sănătatea orală.

Vezi detalii
ALL ON FOUR
Implanturi Dentare ALL ON FOUR

Procedură inovatoare ce folosește doar patru implanturi pentru a susține o arcada completă de dinți de înlocuire, oferind o soluție permanentă și cu aspect natural pentru dinții lipsă.

Vezi detalii
Ortodonție

Serviciile ortodontice implică utilizarea aparatelor dentare și a altor tehnologii dentare pentru repoziționarea corectă a dinților. Aceste schimbări îmbunătățesc nu numai aspectul fizic, ci și sănătatea și longevitatea dinților.

Endodonție

Serviciile de endodonție sunt specializate în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulpei dentare și ale canalului radicular, inclusiv infecții și carii, folosind o gamă largă de tehnici precum terapia și retratarea canalului radicular, care vizează păstrarea structurii naturale a dintelui și prevenirea necesității de extracție.

Vezi detalii
Pedodonție

Serviciile de stomatologie pediatrică oferă îngrijiri stomatologice specializate pentru sugari, copii și adolescenți, inclusiv îngrijire preventivă, tratamente de restaurare și gestionarea urgențelor stomatologice, într-un mediu prietenos copiilor, având ca scop promovarea obiceiurilor bune de sănătate orală și asigurarea unei experiențe stomatologice pozitive.

Vezi detalii
Odontoterapie

Serviciile de odontoterapie implică diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Vezi detalii
Chirurgie

Serviciile de chirurgie stomatologică oferă un ansamblu de tratamente care presupun repararea și realizarea unor corecții la nivelul dinților, gingiilor și oaselor maxilare.

Vezi detalii
Profilaxie

Serviciile de profilaxie dentară implică curățarea și lustruirea dinților, îndepărtarea plăcii și a depunerilor de tartru și aplicarea de fluor și a altor măsuri preventive, care vizează prevenirea cariilor dentare și menținerea sănătății orale bune.

Vezi detalii
ALL ON FOUR
Protetică

Serviciile de protetică dentară asigură restaurarea și înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, folosind implanturi dentare, proteze dentare și punți, pentru a îmbunătăți funcția dentară, aspectul și stima de sine a pacienților.

Vezi detalii
Radiologie

Serviciile de radiologie dentară reprezintă imortalizarea unei imagini a unuia, a mai multor sau a tuturor dinţilor, în scopul depistării afecţiunilor dentare.

Vezi detalii

Ce spun pacienții despre Victoria?

Prezentare video a clinici noastre din Slatina
YouTube player

De ce să alegi Victoria?

Planuri de tratamente dentare complete și corecte

Cu ajutorul unui sistem IT propriu de management al planurilor de tratament, oferim posibilitatea medicilor să colaboreze pentru a garanta pacientului rezultate spectaculoase.

Consiliu medical, unic în Romania

Scapă de grija unui diagnostic greșit ce poate avea consecințe grave. Suntem singura clinică dentară din Romania cu un consiliu medical specializat pentru diagnosticare și planuri de tratament.

Toate serviciile dentare într-o singură locație

Acoperim toate nevoile și problemele posibile ale pacientului în fiecare locație Victoria, fără a-l pune pe drumuri.

first-aid-kitAtitudinea față de pacienți

Cu toții merităm să avem parte de o experiență plăcută atunci când mergem la stomatolog.

flaskEvaluăm atent

Scapă de grijă unui diagnostic și a unui tratament greșit ce poate avea consecințe grave. Fiecare plan de tratament trece prin ochii a cel puțin 3 medici stomatologi.

doctorEchipamente medicale de ultimă generație

Dispunem de cele mai noi echipamente medicale pentru a ne asigura de siguranța și garanția calității în fiecare locație Victoria.

Pentru programări telefonice, apelați:

0349 402 814

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.