Radiologie Dentară

Clinica Dentară Victoria Slatina

În cadrul specializării de Radiologie – Radiografie Dentară din Slatina, medicii radiologi ajută pacienții să-și rezolve problemele stomatologice oferind servicii de radiologie dentară la cele mai înalte standarde folosind echipamente de ultimă generație

radiologie dentara slatina victoria
Radiologie și imagistică dentară

În fiecare Clinică Dentară Victoria există un departament de radiologie și laborator de imagistică dentară de înaltă performanță. Astfel pacienții pot face toate investigațiile necesare în cadrul clinicii, economisind timp și bani.

Progresul este una dintre valorile în care credem, de aceea considerăm că este nevoie să cunoaștem și să folosim cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologic. În Clinicile Victoria, laboratoarele de imagistică dentară sunt dotate cu aparatură de înaltă performanță: computer tomograf Planmeca Promax®  3D/2D și aparatură pentru radiografii digitale intraorale și panoramice.

Imaginea radiologică este necesară atât pentru adulți cât și pentru copii. De aceea am ales aparatura radiologică de înaltă performanță care să aibă cel mai mic grad de iradiere.

Computerul tomograf Planmeca Promax®  3D/2D

Reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală, oferă medicilor stomatologi o acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale.

Planmeca ProMax® 3D include imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare în 2D și cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv. Această combinație 3D creează un pacient virtual în 3D, oferind un grad maxim de precizie în diagnosticare.

Computerul tomograf oferă posibilitatea de cartografiere digitală de la suprafețe milimetrice până la întreaga suprafață intracraniană astfel poate fi utilizat în diagnosticarea complexă și corectă în cadrul mai multor specialități ale stomatologiei: implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-facială, ortodonție, endodonție, analiză TMJ.

Avantajele folosirii Computerului Tomograf 3D în cadrul clinicii:
  • Diagnosticare rapidă și corectă. Are un grad ridicat de acuratețe, astfel ajută medicul să obțină o imagine în spațiu a zonei afectate și poate face o diagnosticare imediată;
  • Expunere minimă la radiații;
  • Asigură o experiență confortabilă pentru pacient;
  • Reprezintă un sprijin în identificarea afecțiunilor în aproape toate ramurile stomatologiei: implantologie, endodonție, ortodonție, chirurgie maxilo-facială, parodontologie;
  • Este un mod de a controla calitatea actului medical, pacientul poate avea situația înainte de vizită la stomatolog și după terminarea tratamentului.

Programați-vă pentru orice serviciu de radiologie în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0349 402 814

sau apăsați butonul de mai jos:

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o sigură locație.

Un sistem complet de servicii în aceeași locație acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului, fără a-l pune pe drumuri. Pe de altă parte, un singur aspect terapeutic poate fi privit în ansamblu de mai mulți specialiști, din mai multe unghiuri, astfel încât pacientul să nu își pună problema dacă a primit cel mai bun sfat sau cel mai bun plan de tratament, întrucât în cadrul clinicilor Victoria poate beneficia si de opinia medicului chirurg, și de cea a medicului ortodont, endodont, sau de alte specialități, plătind doar pentru o singură consultație.

Prețuri
Nume ServiciuPreț (Lei)
Radiografie panoramică O.P.G.45
Tomografie completă maxilară și mandibulară 8cm x 8cm450
Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră dentare, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0349 402 814

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.