Ortodonție

Clinica Dentară Victoria Slatina

În cadrul specializării de Ortodonție din Slatina, medicii dentiști de la Clinica Stomatologică Victoria sunt alături de fiecare pacient pentru a-și rezolva afecțiunile ortodontice, ajutându-l să își recapete dantura și zâmbetul dorit.

ortodontie slatina
Ce este ortodonția?

Ortodonția reprezintă îndreptarea și corectarea poziției dinților. Afecțiunile de acest gen sunt frecvente la copii și adolescenți. Părinții trebuie să fie foarte atenți cu dinții copiilor lor și să-i îndrume și învețe încă de mici să își îngrijească dinții, pentru a nu apela mai târziu la diverse proceduri stomatologice nedorite, cum ar fi aparat dentar (ortodontic), protetică, chirurgie oro-dentară sau chiar implant dentar.

Care este scopul aparatelor dentare (ortodontice)?

Înghesuirile și ocluziile dentare incorecte afectează în timp sănătatea dinților, a gingiilor și a articulației temporo-mandibulare. O masticație deficitară poate avea urmări asupra integrității tubului digestiv.

Progresul tehnicii în ortodonție permite astăzi corectarea spectaculoasă, fără durere a anomaliilor dento-maxilare. Aparatele dentare (ortodontice) sunt aproape invizibile, realizate din materiale translucide, de culoarea dinților.

În timpul copilăriei și adolescenței, oasele maxilare cresc și se maturizează, de aceea este mai ușor de modificat poziția dinților în această etapă.

Ortodonția pentru adulți

În cazul adulților, aplicarea tratamentului ortodontic poate să dureze mai mult, deoarece oasele maxilare și-au întrerupt creșterea.

Tratamentul dentar este recomandat deoarece pe termen lung afecțiunile netratate pot duce la apariția unor defecte de vorbire, predispoziție pentru formarea tartrului, care este un preambul al cariilor.

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament ortodontice cu maxim de confort, siguranță și eficiență.

Medici specialiști ortodonți
Dr. Mihai Mihăilescu medic specialist ortodont
Dr. Mihai Mihăilescu

Medic Specialist Ortodont

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0349 402 814

sau apăsați butonul de mai jos:

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o sigură locație.

Un sistem complet de servicii în aceeași locație acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului, fără a-l pune pe drumuri. Pe de altă parte, un singur aspect terapeutic poate fi privit în ansamblu de mai mulți specialiști, din mai multe unghiuri, astfel încât pacientul să nu își pună problema dacă a primit cel mai bun sfat sau cel mai bun plan de tratament, întrucât în cadrul clinicilor Victoria poate beneficia si de opinia medicului chirurg, și de cea a medicului ortodont, endodont, sau de alte specialități, plătind doar pentru o singură consultație.

Prețuri
Nume ServiciuPreț (Lei)
Aparat fix ceramic/arcadă2900
Aparat fix metalic/arcadă2200
Aparat fix safir/arcadă3400
Consultație orto90
Control aparat fix/arcadă85
Control disjunctor40

Pentru alte servicii de ortodonție care nu se află în această listă, vă rugăm să contactați colegele noastre din clinică la numărul de telefon 0349 402 814.

Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră dentare, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0349 402 814

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.