Am deschis Clinica din Târgoviște

Rețeaua Dentară Victoria a inaugurat vineri, 1 aprilie, Clinica din Târgoviște. Respectând modelul deja cunoscut, Clinica Victoria din Târgoviște asigură servicii dentare de calitate, oferite de specialiști care au acces la aparatură de ultimă generație și instrumentar modern. 

Clinica din Târgoviște va îmbrățisa noul principiu de funcționare a rețelei Victoria, care o diferențiază de celelalte clinici stomatologice din România: o investigație profundă a pacientului pentru stabilirea diagnosticului.

Pacienții rețelei Victoria au posibilitatea de a efectua toate investigațiile ce țin de sănătatea orală într-un singur loc. Circuitul unui pacient, de la intrarea în clinică, urmează 6 pași simpli: înregistrare, completarea formularului de consimțământ, consultația inițială, realizarea dosarului pacientului, analiza dosarului și diagnosticul, stabilirea planului de tratament.

„În jurul rețelei de Clinici Victoria există un Colegiu Medical, virtual. Informațiile culese din rețea se centralizează în cloud, unde au acces membrii Colegiului. Pe baza acestora, în mare majoritate date imagistice, se stabilește diagnosticul, urmând ca acesta să fie transmis medicului, care stabilește planul de tratament, de comun acord cu pacientul. Elaborarea unui plan de tratament este rapidă, se poate realiza în aceeași zi sau poate dura 2-3 zile”, a declarat Daniel Dragomir, Director General și Fondator, Clinica Dentară Victoria.

Clinica Dentară Victoria oferă un sistem stomatologic complet și complex, primul de acest tip din România. Echipa medicală este formată din cei mai buni profesioniști în domeniu, care au la dispoziție vârful de gamă al tehnologiei în domeniul stomatologic. Tehnologia medicală de precizie oferă control, garantează calitatea actului medical și îmbunătățește experiența pacienților în clinică.

„Evoluția rețelei Victoria, față de acum 9 ani, când am deschis prima clinică, a ținut pasul cu schimbările domeniului. În prezent, lucrăm pe un sistem de departamente și am fost printre primele clinici stomatologice care au adoptat acest principiu. Procedurile de lucru specifice Clinicilor Victoria ne determină să selectăm medici care duc actul medical aproape de perfecțiune, ceea ce înseamnă că fiecare este specializat pe un anumit tip de intervenție”, a completat Daniel Dragomir.

Prin inaugurarea clinicii din Târgoviște, rețeaua Victoria ajunge la 5 clinici operaționale: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, București și Târgoviște. De la deschiderea, în 2013, a clinicii din Pitești, echipa de management a continuat să construiască stomatologia viitorului în ce privește serviciile pe care le oferă pacienților.