Serviciile noastre
Clinica noastră
YouTube player

Planuri de tratamente dentare complete și corecte

Cu ajutorul unui sistem IT propriu de management al planurilor de tratament, oferim posibilitatea medicilor să colaboreze pentru a garanta pacientului rezultate spectaculoase.

Consiliu medical, unic în Romania

Scapă de grija unui diagnostic greșit ce poate avea consecințe grave. Suntem singura clinică dentară din Romania cu un consiliu medical specializat pentru diagnosticare și planuri de tratament.

Toate serviciile dentare într-o singură locație

Fiecare dintre clinicile noastre acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului într-un singur loc. În acest mod, pacientul nu este pus pe drumuri în mod inutil.

first-aid-kitAtitudinea față de pacienți

Cu toții merităm să avem parte de o experiență plăcută atunci când mergem la stomatolog. De aceea, politețea, empatia și respectul față de pacienți sunt principii de viață asumate de angajații noștri.

flaskEvaluăm atent

Scapă de grijă unui diagnostic și a unui tratament greșit ce poate avea consecințe grave. Fiecare plan de tratament trece prin ochii a cel puțin 3 medici stomatologi.

doctorEchipamente medicale de ultimă generație

Dispunem de cele mai noi echipamente medicale pentru a ne asigura de siguranța și garanția calității în fiecare locație Victoria.

Pentru programări telefonice, apelați:

0348 434 436

Completează formularul de programare: