Ortodonție

Clinica Dentară Victoria Pitești

Ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile ortodontice ajutându-i să își recapete dantura și zâmbetul dorit.

În cadrul specializării de Ortodonție din Pitești, pacienții au acces zilnic la medicul ortodont în cazul în care aceștia au întrebări sau au urgențe ortodontice cum ar fi leziunile create de aparatul ortodontic, durerile dentare post-aplicare aparat, desprinderea arcului ortodontic, sau dezlipire bracket.

ortodontie pitesti
Ce este ortodonția?

Ortodonția reprezintă îndreptarea și corectarea poziției dinților. Afecțiunile de acest gen sunt frecvente la copii și adolescenți. Părinții trebuie să fie foarte atenți cu dinții copiilor lor și să-i îndrume și învețe încă de mici să își îngrijească dinții, pentru a nu apela mai târziu la diverse proceduri stomatologice nedorite, cum ar fi aparat dentar (ortodontic), protetică, chirurgie oro-dentară sau chiar implant dentar.

Care este scopul aparatelor dentare (ortodontice)?

Înghesuirile și ocluziile dentare incorecte afectează în timp sănătatea dinților, a gingiilor și a articulației temporo-mandibulare. O masticație deficitară poate avea urmări asupra integrității tubului digestiv.

Progresul tehnicii în ortodonție permite astăzi corectarea spectaculoasă, fără durere a anomaliilor dento-maxilare. Aparatele dentare (ortodontice) sunt aproape invizibile, realizate din materiale translucide, de culoarea dinților.

În timpul copilăriei și adolescenței, oasele maxilare cresc și se maturizează, de aceea este mai ușor de modificat poziția dinților în această etapă.

Ortodonția pentru adulți

În cazul adulților, aplicarea tratamentului ortodontic poate să dureze mai mult, deoarece oasele maxilare și-au întrerupt creșterea.

Tratamentul dentar este recomandat deoarece pe termen lung afecțiunile netratate pot duce la apariția unor defecte de vorbire, predispoziție pentru formarea tartrului, care este un preambul al cariilor.

Avantajele tratamentelor ortodontice în clinica noastră din Pitești

Clinica Victoria are avantajul major de a avea zilnic medicul ortodont prezent în locație, în comparație cu alte clinici sau cabinete unde acesta este disponibil doar o dată sau de două ori pe lună.

Asfel, pacienții pot fi ajutați atunci când apar mici neplăceri cauzate de consumarea alimentelor tari, ca atunci când se desprind mici elemente ale aparatului dentar și pot produce disconfort sau chiar răni la nivelul mucoasei orale.

De asemenea, atunci când un pacient cu aparat dentar are programare pentru o altă manoperă stomatologică, pentru extracții, implanturi, obturații sau protetică, medicul ortodont prezent zi de zi în clinică poate îndepărta arcul aparatului fix pentru a facilita realizarea manoperei.

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență din clinica Victoria din Pitești vă vor asigura planuri de tratament ortodontice cu maximum de confort, siguranță și eficiență.

Medici specialiști ortodonți
Dr. Mihai Mihăilescu medic specialist ortodont
Dr. Mihai Mihăilescu

Medic Specialist Ortodont

Dr. Ligia Comănescu medic specialist ortodont
Dr. Ligia Comănescu

Medic Specialist Ortodont

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0348 434 436

sau apăsați butonul de mai jos:

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o sigură locație.

Un sistem complet de servicii în aceeași locație acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului, fără a-l pune pe drumuri. Pe de altă parte, un singur aspect terapeutic poate fi privit în ansamblu de mai mulți specialiști, din mai multe unghiuri, astfel încât pacientul să nu își pună problema dacă a primit cel mai bun sfat sau cel mai bun plan de tratament, întrucât în cadrul clinicilor Victoria poate beneficia si de opinia medicului chirurg, și de cea a medicului ortodont, endodont, sau de alte specialități, plătind doar pentru o singură consultație.

Prețuri
Nume ServiciuPreț (Lei)
Aparat fix ceramic/arcadă2900
Aparat fix metalic/arcadă2200
Aparat fix safir/arcadă3400
Consultație ortodonție100
Control aparat fix/arcadă85
Control disjunctor40

Pentru alte servicii de ortodonție care nu se află în această listă, vă rugăm să contactați colegele noastre din clinică la numărul de telefon 0348 434 436.

Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră dentare, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0348 434 436

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.