Chirurgie Dentară

Clinica Dentară Victoria Pitești

Ne ajutăm pacienții să-și rezolve problemele stomatologice oferind servicii de chirurgie dentară la cele mai înalte standarde.

În cadrul clinicii stomatologice Victoria din Pitești, medicul chirurg este prezent zi de zi, oferind pacienților opțiunea controalelor suplimentare atunci când situația sau urgența o impune.

chirurgie dentara victoria pitesti
Ce este chirurgia dentară?

Chirurgia dentară este o ramură complexă a stomatologiei, menită să rezolve complicațiile dentare care pot afecta starea de sănătate sau funcționarea corectă a dinților. Chirurgia orală se împarte, la rândul ei, în mai multe ramuri delimitate de variatele probleme care pot afecta un pacient: chirurgie buco-maxilo-facială (BMF), chirurgie dento-alveolară , chirurgie oro-maxilo-facială (OMF) și chirurgie parodontală.

Când este necesară extracția dentară?

Printre cele mai ușoare intervenții chirurgicale stomatologice se numără extracția dentară, realizată atunci când un dinte nu mai poate fi salvat prin proceduri stomatologice standard. În categoria intervențiilor chirurgicale dentare se numără următoarele: extracție molar, extracție molar de minte, extracție canini, extracție canini incluși sau extracție incisivi.

Serviciile oferite
 • Adiție osoasă
 • Augmentari de creastă osoasă
 • Extracție molar
 • Extracție molar de minte
 • Extracție canini
 • Extracție canini incluși
 • Extracție incisivi
 • Extracție monoradicular
 • Extracție pluriradicular
 • Înserare implanturi dentare
 • Sinus lift extern cu materiale adiționale
 • Rezecții apicale
 • Chistectomii
 • Chirurgie muco-gingivală

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență din cadrul clinicii noastre Victoria din Pitești vă vor asigura servicii de chirurgie dentară cu maxim de confort, siguranță și eficiență.

Medici specialiști chirurgie dentară
Dr. Mihai Stanciu Chirurgie stomatologică și maxilofacială
Dr. Mihai Stanciu

Medic specialist chirurgie stomatologică și maxilofacială

Dr. Florin Comănescu Chirurgie dento-alveolară
Dr. Florin Comănescu

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0348 434 436

sau apăsați butonul de mai jos:

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o sigură locație.

Un sistem complet de servicii în aceeași locație acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului, fără a-l pune pe drumuri. Pe de altă parte, un singur aspect terapeutic poate fi privit în ansamblu de mai mulți specialiști, din mai multe unghiuri, astfel încât pacientul să nu își pună problema dacă a primit cel mai bun sfat sau cel mai bun plan de tratament, întrucât în cadrul clinicilor Victoria poate beneficia si de opinia medicului chirurg, și de cea a medicului ortodont, endodont, sau de alte specialități, plătind doar pentru o singură consultație.

Prețuri
Nume ServiciuPreț (Lei)
Adiție osoasă + membrană resorbabilă + PRFG1700
Extracție molar inclus/dinte450 – 650
Extractie monoradicular200
Extractie pluriradicular250 – 300
Inserare implant Straumann NeoDent/Straumann BLX1900 – 2800
Sinus lift extern cu materiale adiționale2700 – 3100

Pentru alte servicii de chirurgie care nu se află în această listă, vă rugăm să contactați colegele noastre din clinică la numărul de telefon 0348 434 436.

Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră dentare, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0348 434 436

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.