Clinica Dentară Victoria – Diagnosticare și Plan de Tratament

Clinica Dentară Victoria Târgoviște

Grupul de clinici stomatologice Victoria are un sistem unic în România pentru pacienții noi.

Ne ajutăm pacienții să-și rezolve afecțiunile stomatologice punându-le la dispoziție un consiliu medical specializat în diagnosticare și elaborare de planuri de tratament care, puse în aplicare, să le garanteze rezultatul dorit.

Diagnosticare si Planuri de Tratament Pitesti - Clinica Dentara Victoria
Ce ne diferențiază față de competiție?

Grupul de clinici stomatologice Victoria are un sistem unic în România pentru pacienții noi. Prin consultația inițială oferită fiecărui nou pacient, sunt colectate toate informațiile imagistice necesare (set de radiografii, computer-tomograf, scanare digitală), care sunt analizate amănunțit și apoi se pune un diagnostic pe fiecare dinte. Acest diagnostic detaliat permite realizarea unui plan de tratament complet, pentru tot sistemul dentar. Toate aceste investigații sunt incluse în costul unei consultații simple.

Planul de tratament este realizat de către un consiliu medical central alcătuit din specialiști în imagistică dentară și medici stomatologi cu experiență pe fiecare specialitate, fapt ce garantează acuratețea în diagnosticare și efectuarea unui plan de tratament ideal pentru pacient.

De ce fiecare om are nevoie de un plan de tratament stomatologic?

Dinții noștri sunt ca un mecanism de ceas. O rotiță stricată va strica, în timp, toate celelalte rotițe.

De aceea, diagnosticarea fiecărui dinte ne permite să oferim fiecărui pacient o evaluare completă a stării de sănătate a dinților săi. Pornind de aici, planul de tratament pe care îl propunem are ca obiectiv ideal să readucă tot sistemul dentar la starea de sănătate. Dacă reparăm doar o problema punctuală, procesul de degradare al celorlalți dinți va continua. De aceea ne propunem să reparăm toți dinții bolnavi, în cadrul unui plan de tratament complet și corect, pe care ulterior medicii curanți din clinici îl vor pune în aplicare.

Garanția tratamentelor dentare corecte și complete este fundația reușitelor noastre și motivul pentru care din ce în ce mai mulți pacienți ne aleg.

Etapele întocmirii unui plan de tratament
  • Primirea și înregistrarea pacientului în clinică;
  • Completarea consimțământului și a chestionarului de sănătate;
  • Consultația inițială;
  • Realizarea dosarului pacientului, ce include radiografie panoramică, computer tomograf, poze intraorale și scanare digitală;
  • Analiza informațiilor de către Consiliul Medical Victoria care stabilește diagnosticele și planul de tratament;
  • Prima programare – după acceptarea planului de tratament, împreună cu pacientul se face prima programare și astfel se începe tratamentul.
Durata unui plan de tratament complet

Din experiența noastră cu peste 30 de mii de pacienți, durata unui plan de tratament este de la câteva săptămâni până la câteva luni, în funcție de amploarea și complexitatea intervențiilor stomatologice necesare.

Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort, siguranță și eficiență.

Consiliul Medical Victoria
dr. liana maris medic stomatolog
Dr. Liana Mariș

Medic Stomatolog

Dr. Iancu Simona medic stomatolog dentist endodont
Dr. Iancu Simona

Medic Stomatolog

dr iordache ana-maria
Dr. Iordache Ana Maria

Medic Stomatolog

Dr. Bogdan Ioniță

Medic Stomatolog

dr simona corodescu
Dr. Simona Corodescu

Medic Stomatolog

Dr. Corina Tirlea medic stomatolog protetica
Dr. Corina Țîrlea

Medic Stomatolog

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0345 404 409

sau apăsați butonul de mai jos:

Avantajele de a beneficia de toate serviciile dentare într-o sigură locație.

Un sistem complet de servicii în aceeași locație acoperă toate nevoile și problemele posibile ale pacientului, fără a-l pune pe drumuri. Pe de altă parte, un singur aspect terapeutic poate fi privit în ansamblu de mai mulți specialiști, din mai multe unghiuri, astfel încât pacientul să nu își pună problema dacă a primit cel mai bun sfat sau cel mai bun plan de tratament, întrucât în cadrul clinicilor Victoria poate beneficia si de opinia medicului chirurg, și de cea a medicului ortodont, endodont, sau de alte specialități, plătind doar pentru o singură consultație.

Prețuri
Nume ServiciuPreț (Lei)
Consultație Plan de Tratament (include Radiografie, Computer Tomograf, scanare digitală și igienizare)275
Scurta prezentare video a clinicii noastre:
YouTube player

Știm că vă doriți să găsiți cea mai bună cale de rezolvare a problemelor dumneavoastră dentare, de aceea echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute.

Pentru programări telefonice, apelați:

0345 404 409

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.