banner
Comunitatea Victoria
O dantură sănătoasă.
O familie frumoasă.
Comunitate
Clinica Dentară
Victoria

Programul asociat acestei comunități vine în întâmpinarea nevoilor pacienților privind accesul la servicii dentare de calitate, oferite de specialiști care au acces la aparatură de ultimă generație și instrumentar modern. Vă invităm să vă înscrieți gratuit în Comunitatea ,, O dantură sănătoasă. O familie frumoasă" și veți beneficia de o serie de reduceri periodice pe care calitatea de membru vi le oferă.:

line Noutăți line
18.04.2022
Așteptăm înscrierile la concursul școlar „O dantură sănătoasă, o familie frumoasă”, pentru profesorii și elevii din județele Olt și Argeș
Invităm școlile din Olt și Argeș să participe la această competiție prin înscrierea de proiecte realizate de elevi, individual sau în grupuri, pe teme legate de sănătatea orală!
13.04.2022
Concursul școlar „O dantură sănătoasă, o familie frumoasă”, pentru profesorii și elevii din Argeș, a fost lansat
A fost lansat Concursul școlar O dantură sănătoasă, o familie frumoasă, adresat tuturor unităților de învățământ preuniversitar și preșcolar din județul Argeș. 
21.01.2022
Rolul sănătății orale în asigurarea stării generale de bine
Miercuri, 26 ianuarie, comunitatea locală din Râmnicu Vâlcea este invitată să participe la o dezbatere online care va sublinia rolul sănătății orale în asigurarea stării generale de bine a populației.