Viziunea Victoria

Viziunea noastra

Viziunea Clinicii Victoria este sa ofere servicii stomatologice de calitate superioara, bazandu-se pe o echipa de profesioniști si pe cea mai noua tehnologie.  Dorim sa construim stomatologia viitorului prin folosirea tehnologiei dentare in controlul si garantarea calității actului medical si pentru a imbunatati experienta pacientilor in clinica noastra.

Revolutia tehnologica se rasfrange si asupra stomatologiei si asta este evident. De la an la an tehnicile si tehnologiile se modifica in sensul usurarii si optimizarii diagnosticului, tratamentului, timpului atat pentru medicii dentisti, cat si pentru pacienti.

Atunci cand vorbim despre stomatologia moderna ar trebui, pe langa revolutiile tehnologice, sa vorbim despre sisteme stomatologice complete. Un sistem stomatologic complet este acel loc unde ai totul integrat:

  • Radiologie (intraorala, computer tomograf);
  • Cabinete stomatologice specializate pe fiecare ramura a stomatologiei: Ortodontie, Parodontie, Parodontologie, Odontoterapie, Pedodontie, Estetica dentara, Protetica, scanare intraorala 3shape;
  • Sali de chirurgie dentara;
  • Laborator de tehnica dentara;
  • Magazin de produse pentru igiena orala;
  • Consiliere si materiale pentru preventie si informare

 

Stomatologia moderna, este accesibila oricarui pacient care intelege ca un sistem este mai eficient, mai performant si mai putin costisitor decat fiecare componenta in parte. Clinica Dentara VICTORIA se adreseaza celor care isi doresc o experienta stomatologica placuta si o calitate inalta a actului medical.

Clinica oferă tratamente stomatologice atât pentru adulți cat si pentru copii;