Smile Design

Tehnologia Smile Design – modelarea digitală a zâmbetului

La Clinica Dentară Victoria credem în tehnologie ca fiind o garanție a calității actului medical și o modalitate de a reduce din timpul pe care pacientul îl petrece în cabinetul stomatologic, de aceea am investit în cea mai nouă aparatură pentru toate specializările stomatologice.

Tehnologia Smile Design permite pacienților să își modeleze zâmbetul împreună cu medicii noștri în 3 pași simpli:

1. Scanarea intraorală.

Folosim Scannerul intraoral Trios pentru a îți evalua situația actuală a danturii și astfel vom obține o imagine reală în format digital.

2. Modelarea zâmbetului.

Medicii împreună cu tehnicienii din laboratorul Victoria, specialiști în estetică dentară, vor propune o nouă modelare a danturii, astfel încât să se potrivească cu fizionomia ta.

Împreună cu medicul vei stabli care este cea mai potrivită formă a danturii pentru tine, astfel încât să fie atât estetică cât și funcțională din punct de vedere medical.

3. Probarea danturii.

Dupa stabilirea modelului în format digital se va realiza în laboratorul nostru, un mulaj 3D ce reflectă întocmai forma stablită anterior. Vei putea proba mulajul, astfel încât să verifici cum te simți și cum vei arăta cu noua formă a danturii.

Tehnologia Smile Design reflectă colaborarea bună între medic, tehnician și pacient, astfel încât rezultatul final să fie conform așteptărilor atât din punct de vedere estetic cât și medical.

Folosind cea mai nouă tehnologie, reducem timpul petrecut pe scaunul stomatologic și ne asigurăm că rezultatul tratamentului este cel agreat cu pacienții.

Beneficiază de tehnologia Smile Design în Clinicile Dentare Victoria din București, Pitești, Râmnicu Vâlcea și Slatina.

Sănătatea dinților
tăi este importantă!
Pitești
Echipă Prețuri
Râmnicu Vâlcea
Echipă Prețuri
Slatina
Echipă Prețuri