Scanare intraorală 3Shape

Detalii despre scanarea intraorală 3Shape

Trios este proiectat pentru a ajuta medicii dentiști să intre în noua eră a stomatologiei digitale. Digitalizarea stomatologiei este propulsată de avansările continue în tehnologii ce vizează situații clinice complexe și susțin restaurările protetice de înaltă calitate.

Scanner-ul intraoral 3Shape Trios este o soluție care construiește, optimizează și digitalizează derularea operațiunilor între clinică și laborator. Trios este proiectat să ofere pacienților restaurări protetice de cea mai bună calitate.

Soluțiile de amprentare digitală rezolvă multe probleme prin furnizarea de amprente precise de la bun început, comparativ cu materialele de amprentare tradiționale care au rezultate clinice și estetice slabe și o nevoie marită de ajustări în timpul consultației.

Amprenta digitală oferă următoarele beneficii

  • O experiență rapidă, simplă și confortabilă;
  • Mai puține vizite la cabinet datorită numărului scăzut de re-amprentări;
  • Restaurări protetice mai bune care se potrivesc/adaptează mai bine și șlefuire minimă;
  • Mai puțin timp petrecut în cabinetul stomatologic;
  • Precizie – orice microdetaliu al câmpului protetic (dinți, implanturi, gingii, plombe, lucrări) sunt înregistrate la nivel de microni, cu maximă acuratețe;
  • Acuratețe și rezultate clinice îmbunătățite;
  • Costuri reduse;
  • O gamă largă de indicații dentare (coroane, fațete, incrustații, dispozitive corono-radiculare, implanturi);
  • Comod – nu se folosesc linguri și materiale de amprentă, astfel evitându-se reflexul de vomă;
  • Tratament de calitate – o amprentă precisă va genera întotdeauna o lucrare precisă.

Ce este amprenta digitală?

Amprentele digitale oferă acuratețe optimă și reduc nevoia de ajustare a restaurării. Nu mai există distorsiuni sau bule de aer, ca în cazul amprentelor tradiționale și nu este nevoie de re-amprentare. Vizualizarea directă pe ecran îi permite medicului dentist să facă ajustări în timp ce scanează și să obțină o amprentă optimă dintr-o singură încercare.

Cu amprentele digitale, pacientul are parte de o experiență de amprentare care este deopotrivă mai rapidă și mai confortabilă. Nemulțumirile și disconfortul pacienților legate de materiale voluminoase în gură, timpii lungi de fixare și iritațiile vor dispărea complet. Acuratețea superioară a amprentelor digitale asigură restaurări mai bune cu ajustări și șlefuiri minime, reducând timpul petrecut de pacient pe scaunul de consultație.

Tehnologiile de ultimă generație ale 3Shape-ului deschid noi uși pentru o soluție care este foarte rapidă, precisă și ușor de folosit. Trios include comunicare online pentru feedback în timp real de la laborator și este optimizat să se ocupe de o gamă largă de indicații dentare.

Sănătatea dinților
tăi este importantă!
Pitești
Echipă Prețuri
Râmnicu Vâlcea
Echipă Prețuri
Slatina
Echipă Prețuri