Radiologie

Radiologie și imagistică dentară

În fiecare Clinică Dentară Victoria există un departament de radiologie și laborator de imagistică dentară de înaltă performanță. Astfel pacienții pot face toate investigațiile necesare în cadrul clinicii, salvând timp și bani.

Progresul este una dintre valorile în care credem, de aceea considerăm că este nevoie să cunoaștem și să folosim cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologic. În Clinicile Victoria, laboratoarele de imagistică dentară sunt dotate cu aparatură de înaltă performanță: computer tomograf Planmeca Promax®  3D/2D și aparatură pentru radiografii digitale intraorale și panoramice.

Imaginea radiologică este necesară atât pentru adulți cât și pentru copii. De aceea am ales aparatura radiologică de înaltă performanță care să aibă cel mai mic grad de iradiere.

Computerul tomograf Planmeca Promax®  3D/2D

Reprezintă cea mai înaltă tehnologie digitală, oferă medicilor stomatologi o acuratețe maximă în diagnosticarea unei afecțiuni maxilo-faciale.

Planmeca ProMax® 3D include imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare în 2D și cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv. Această combinație 3D creează un pacient virtual în 3D, oferind un grad maxim de precizie în diagnosticare.

Computerul tomograf oferă posibilitatea de cartografiere digitală de la suprafețe milimetrice până la întreaga suprafață intracraniană astfel poate fi utilizat în diagnosticarea complexă și corectă în cadrul mai multor specialități ale stomatologiei: implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-facială, ortodonție, endodonție, analiză TMJ.

Avantajele folosirii Computerului Tomograf 3D în cadrul clinicii:

  • Diagnosticare rapidă și corectă. Are un grad ridicat de acuratețe, astfel ajută medicul să obțină o imagine în spațiu a zonei afectate și poate face o diagnosticare imediată;
  • Expunere minimă la radiații;
  • Asigură o experiență confortabilă pentru pacient;
  • Reprezintă un sprijin în identificarea afecțiunilor în aproape toate ramurile stomatologiei: implantologie, endodonție, ortodonție, chirurgie maxilo-facială, parodontologie;
  • Este un mod de a controla calitatea actului medical, pacientul poate avea situația înainte de vizită la stomatolog și după terminarea tratamentului;
Sănătatea dinților
tăi este importantă!
Pitești
Echipă Prețuri
Râmnicu Vâlcea
Echipă Prețuri
Slatina
Echipă Prețuri
Craiova
Echipă Prețuri
Târgoviște
Echipă Prețuri
București
Echipă Prețuri