Pedodonție

Despre pedodonție

Pedodonția este specialitatea stomatologică ce are în vedere profilaxia și tratamentul afecțiunilor specific dentiției temporare (extracții, fluorizări, sigilări) și a dentiției permanente la adolescent. Copiii prezintă necesități și probleme dentare diferite față de cele ale adulților, fiind nevoie să fie tratați de medici în stomatologia pediatrică, de preferință într-o ambianță care îi vor face să se simtă în largul lor.

La prima vedere, dinții de lapte pot părea lipsiți de importanță, având în vedere că vor cădea și vor face loc dentiției permanente. Însă tocmai din acest motiv trebuie să fie sănătoți: integritatea și sănătatea unui dinte de lapte asigură sănătatea dintelui permanent care îi va lua locul.

Clinica Dentară Victoria, are un loc special conceput și creat pentru nevoile stomatologice ale copiilor. Un mediu plăcut, cu medici dedicați meseriei lor, care au pregătire profesională specifică.

Copiii care nu doresc să colaboreze sau au teamă de medicul dentist pot beneficia la cererea părinților de anestezia prin inhalo-sedare / anestezia constientă (în Inhalo – sedare se utilizează protoxidul de azot în combinație cu oxigen).

Sănătatea dinților
tăi este importantă!
Pitești
Echipă Prețuri
Râmnicu Vâlcea
Echipă Prețuri
Slatina
Echipă Prețuri
Craiova
Echipă Prețuri
Târgoviște
Echipă Prețuri
București
Echipă Prețuri