Scanare intraorala 3shape

Detalii despre scanarea intraorala 3Shape

Trios este proiectat pentru a ajuta medicii dentisti sa intre in noua era a stomatologiei digitale. Digitalizarea stomatologiei este propulsata de avansarile continue in tehnologii ce vizeaza situatii clinice complexe si sustin restaurarile protetice de inalta calitate.

Scanner-ul intraoral 3Shape Trios este o solutie care construieste, optimizeaza si digitalizeaza derularea operatiunilor intre clinica si laborator. Trios este proiectat sa ofere pacientilor restaurari protetice de cea mai buna calitate.
Solutiile de amprentare digitala rezolva multe probleme prin furnizarea de amprente precise de la bun inceput, comparativ cu materialele de amprentare traditionale care au rezultate clinice si estetice slabe si o nevoie marita de ajustari in timpul consultatiei.

Amprenta digitala ofera urmatoarele beneficii

  • O experienta rapida, simpla si confortabila
  • Mai putine vizite la cabinet datorita numarului scazut de re-amprentari
  • Restaurari protetice mai bune care se potrivesc/adapteaza mai bine si slefuire minima
  • Mai putin timp petrecut in cabinetul stomatologic
  • Precizie – orice microdetaliu al campului protetic (dinti, implanturi, gingii, plombe, lucrari) sunt înregistrate la nivel de microni, cu maxima acuratete
  • Acuratete si rezultate clinice imbunatatite
  • Costuri reduse
  • O gama larga de indicatii dentare (coroane, fatete, incrustatii, dispozitive corono-radiculare, implanturi)
  • Comod – nu se folosesc linguri si materiale de amprenta, astfel evitandu-se reflexul de voma
  • Tratament de calitate – o amprenta precisa va genera întotdeauna o lucrare precisa.

Ce este amprenta digitala?

Amprentele digitale ofera acuratete optima si reduc nevoia de ajustare a restaurarii. Nu mai exista distorsiuni sau bule de aer, ca in cazul amprentelor traditionale si nu este nevoie de re-amprentare. Vizualizarea directa pe ecran ii permite medicului dentist sa faca ajustari in timp ce scaneaza si sa obtina o amprenta optima dintr-o singura incercare.

Cu amprentele digitale, pacientul are parte de o experienta de amprentare care este deopotriva mai rapida si mai confortabila. Nemultumirile si disconfortul pacientilor legate de materiale voluminoase in gura, timpii lungi de fixare si iritatiile vor disparea complet. Acuratetea superioara a amprentelor digitale asigura restaurari mai bune cu ajustari si slefuiri minime, reducand timpul petrecut de pacient pe scaunul de consultatie.

Tehnologiile de ultima generatie ale 3Shape-ului deschid noi usi pentru o solutie care este foarte rapida, precisa si usor de folosit.Trios include comunicare online pentru feedback in timp real de la laborator si este optimizat sa se ocupe de o gama larga de indicatii dentare.

Sanatatea dintilor tai este importanta!

Programeaza-te acum pentru un control!

Contact

Solicita o programare telefonica la numerele afisate mai jos, sau foloseste formularul de contact

Bucuresti: 031.426.0373 / 0774.654.047
Ramnicu Valcea: 0350.419.555
Pitesti: 0348.434.436
Slatina:
0349.402.814

Scanner-ul intaroral 3Shape Trios