Radiologie si imagistica dentara

Radiologie si imagistica dentara

In fiecare Clinica Dentara Victoria exista un departament de radiologie si laborator de imagistica dentara de inalta performanta. Astfel pacientii pot face toate investigatiile necesare in cadrul clinicii, salvand timp si bani.

Progresul este una dintre valorile in care credem, de aceea consideram ca este nevoie sa cunoastem si sa folosim cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologic. In Clinicile Victoria, laboratoarele de imagistica dentara sunt dotate cu aparatura de inalta performanta: computer tomograf Planmeca Promax®  3D/2D si aparatura pentru radiografii digitale intraorale si panoramice.

Imaginea radiologica este necesara atat pentru adulti cat si pentru copii. De aceea am ales aparatura radiologica de inalta performanta care sa aiba cel mai mic grad de iradiere.

Computerul tomograf Planmeca Promax®  3D/2D

Reprezinta cea mai inalta tehnologie digitala,  ofera medicilor stomatologi o acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale.

Planmeca ProMax® 3D include imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare in 2D si cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv. Această combinație 3D creează un pacient virtual în 3D, oferind un grad maxim de precizie în diagnosticare.

Computerul tomograf ofera posibilitatea de cartografiere digitală de la suprafețe milimetrice până la întreaga suprafață intracraniană astfel poate fi utilizat in diagnosticarea complexa si corecta in cadrul mai multor specialitati ale stomatologiei: implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-facială, ortodonție, endodonție, analiză TMJ.

Avantajele Folosirii Computerului Tomograf 3D in cadrul clinicii:

  • Diagnosticare rapida si Corecta. Are un grad ridicat de acuratete, astfel ajuta medicul obtine o imagine in spatiu a zonei afectate si poate face o diagnosticare imediata;
  • Expunere minima la radiatii;
  • Asigura o experienta confortabila pentru pacient;
  • Reprezinta un sprijin in identificarea afectiunilor in aproape toate ramurile stomatologiei: implantologie, endodonție, ortodonție, chirurgie maxilo-facială, parodontologie;
  • Este un mod de a controla calitatea actului medical, pacientul poate avea situatia inainte de vizita la stomatolog si dupa terminarea tratamentului;

Sanatatea dintilor tai este importanta!

Programeaza-te acum pentru un control!

Contact

Solicita o programare telefonica la numerele afisate mai jos, sau foloseste formularul de contact

Ramnicu Valcea: 0350.419.555
Pitesti: 0348.434.436
Slatina:
0349.402.814