Pedodontie

Despre pedodontie

Pedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specific dentitiei temporare (extractii, fluorizari, sigilari) si a dentitiei permanente la adolescent. Copiii prezinta necesitati si probleme dentare diferite fata de cele ale adultilor, fiind nevoie sa fie tratati de medici in stomatologia pediatrica, de preferinta intr-o ambianta care ii vor face sa se simta in largul lor.

La prima vedere, dintii de lapte pot parea lipsiti de importanta, avand in vedere ca vor cadea si vor face loc dentitiei permanente. Insa tocmai din acest motiv trebuie sa fie sanatosi: integritatea si sanatatea unui dinte de lapte asigura sanatatea dintelui permanent care ii va lua locul.

Clinica Dentara Victoria, are un loc special conceput si creat pentru nevoile stomatologice ale copiilor. Un mediu placut, cu medici dedicati meseriei lor, care au pregatire profesionala specifica.

Copiii care nu doresc sa colaboreze sau au teama de medicul dentist pot beneficia la cererea parintilor de anestezia prin inhalo-sedare / anestezia constienta (In Inhalo – sedare se utilizeaza protoxidul de azot in combinatie cu oxigen).

Sanatatea dintilor tai este importanta!

Programeaza-te acum pentru un control!

Contact

Solicita o programare telefonica la numerele afisate mai jos, sau foloseste formularul de contact

Ramnicu Valcea: 0350.419.555
Pitesti: 0348.434.436
Slatina:
0349.402.814