Tehnologia Smile Design

Tehnologia Smile Design – modelarea digitala a zambetului

La Clinica Dentara Victoria credem in tehnologie ca fiind o garanție a calității actului medical si o modalitate de a reduce din timpul pe care pacientul il petrece in cabinetul stomatologic, de aceea am investit in cea mai noua aparatura pentru toate specializările stomatologice.

Tehnologia Smile Design permite pacienților sa își modeleze zâmbetul împreuna cu medicii noștri in 3 pasi simpli:

1. Scanarea intraorala.

Folosim Scannerul intraoral Trios pentru a iti evalua situatia actuala a danturii si astfel vom obtine o imagine reala in format digital.

2. Modelarea zambetului.

Medicii impreuna cu tehnicienii din laboratorul Victoria, specialisti in estetica dentara, vor propune o noua modelare a danturii, astfel incat sa se potriveasca cu fizionomia ta.

Impreuna cu medicul vei stabli care este cea mai potrivita forma a danturii pentru tine, astfel incat sa fie atat estetica cat si functionala din punct de vedere medical.

3. Probarea danturii.

Dupa stabilirea modelului in format digital se va realiza in laboratorul nostru, un mulaj 3D ce reflecta intocmai forma stablita anterior. Vei putea proba mulajul, astfel incat sa verifici cum te simti si cum vei arata cu noua forma a danturii.

Tehnologia Smile Design reflecta colaborarea buna intre medic, tehnician si pacient, astfel incat rezultatul final sa fie conform asteptarilor atat din punct de vedere estetic cat si medical.

Folosind cea mai noua tehnologie, reducem timpul petrecut pe scaunul stomatologic si ne asiguram ca rezultatul tratamentului este cel agreat cu pacientii.

Beneficiaza de tehnologia Smile Design in Clinicile Dentare Victoria din Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea si Slatina.

Ai incredere sa zambesti!

Programeaza-te folosind formularul online sau la numarul de telefon 031.426.0373