Pachet
Happy Hour

Igienizare profesională + Consultație + CT + Plan de tratament

De la 950 Lei, la doar 250 Lei!

Pachet Happy Hour

Igienizare profesională + Consultație + CT + Plan de tratament

De la 950 Lei, la doar 250 Lei!

Vara aceasta zâmbetul tău va străluci odată cu tine, în toate momentele de bucurie! 🌟

Vino la Clinica Dentară Victoria în fiecare Marți și Joi, în intervalul orar 12:00-14:30, pentru a beneficia de pachetul Happy Hour! Am adus împreună toate investigațiile și tratamentele de care ai nevoie pentru a asigura sănătatea danturii tale – ai igienizare profesională, consultație de specialitate, CT (computer tomograf Planmeca Promax® 3D/2D, cu expunere minimă la radiații) și plan de tratament personalizat.

Ce conține pachetul Happy Hour?

✓ Igienizare profesională (detartraj cu ultrasunete, periaj și airflow)
✓ Consultație medic specialist
✓ Computer tomograf (CT) sau Radiografie panoramică (în funcție de caz)
✓ Realizare plan de tratament

Cost total: 950 Lei

Pret NOU: 250 Lei

Solicită o programare

Nu rata promoția Happy Hour! Beneficiază de tot ce ai nevoie pentru un zâmbet frumos și sănătos, la un preț special!

Zâmbești pentru că ai încredere. Încrederea ți-o oferim noi!

Sănătatea orală este esențială pentru un organism sănătos. La Clinica Dentară Victoria punem accent pe nevoile pacienților noștri, de aceea am creat pachetul Happy Hour. Acesta are ca scop două lucruri: primul scop este cel profilactic – pentru prevenirea apariției cariei dentare și altor afecțiuni care pot apărea din cauza numeroșilor factori dăunători la care dantura este supusă zilnic. Al doilea scop este acela de a oferi pacienților posibilitatea de a beneficia de un tratament de înaltă calitate în fiecare marți și joi între orele 12:00-14:30, la un preț super accesibil!

IMPORTANT:

Deciziile privind sănătatea nu trebuie luate în grabă. Consultația de specialitate este necesară deoarece nu toți pacienții pot fi eligibili pentru a beneficia de pachetul Happy Hour. Eligibilitatea va fi determinată individual și în condițiile în care dantura nu prezintă diverse afecțiuni precum abcese, gingivită, sensibilitate dentară, parodontită și altele.

————

Clinica Dentară Victoria a luat ființă din dorința de a construi în România un sistem stomatologic la standarde internaționale, pentru ca pacienții noștri, mari și mici, să beneficieze de cea mai bună expertiză și cel mai bun tratament. Rețeaua de clinici dentare Victoria (București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina) oferă un sistem stomatologic complex și complet, adunând sub același acoperiș toată gama de servicii medicale dentare, tehnologie de ultimă generație și o echipă de medici profesioniști specializați pe o anumită ramură stomatologică.