Clinica Dentara Victoria

Clinica Dentara Victoria

Infiintata in anul 2013, Clinica Dentara Victoria are la baza un sistem complet ce cuprinde atat varful de gama al tehnologiei din domeniul stomatologic, precum si profesionisti din domeniu.

In stadiile incipiente ale proiectului primul pas a fost acela de a forma o echipa medicala unita in fiecare clinica din reteaua Victoria pentru a satisface cerintele ridicate de unul dintre principiile noastre “Diagnostic corect, tratament optim”.

Am reusit astfel sa avem personal dedicat si profesionist in toate domeniile: de la receptie, asistente, tehnicieni dentari, pana la medici radiologi si medici stomatologi experimentati si profesionisti.

Fiecare medic este specializat pe o anumita ramura, astfel încât pacientul beneficiază de cea mai buna expertiză pe fiecare domeniu stomatologic, in functie de nevoile sale.

Consideram ca, tehnologia alaturi de un personal medical profesionist reprezinta viitorul stomatologiei si garantia calitatii pentru pacienti, de aceea am investit in cea mai noua aparatura pentru toate specializarile stomatologice.

Medicii nostri folosesc tehnologia in toate procedurile pe care le efectueaza, astfel incat sa controlam cat mai bine calitatea actului medical.

Folosim tehnologia si tehnica dentara in sprijinul pacientilor pentru a le imbunatati experienta vizitei la stomatolog si pentru a preveni cat mai multe dintre problemele dentare care apar o data cu trecerea timpului.