Implanturi Dentare ALL ON FOUR

Clinica Dentară Victoria București

Te-ai săturat să trăiești cu dinți lipsă sau proteze dentare incomode? Implanturile dentare ALL ON FOUR de la Clinica Dentară Victoria din București, pot fi soluția pe care o cauți. Această procedură inovatoare folosește doar patru implanturi pentru a susține o arcada completă de dinți de înlocuire, oferind o soluție permanentă și cu aspect natural pentru dinții lipsă.

Urmărește prezentarea tehnologiei implanturilor ALL ON FOUR în materialul video de mai jos:

YouTube player

Pentru programări, apelați:

0314 254 376

sau apăsați butonul de mai jos:

În România sunt foarte răspândite cazurile de pierdere a tuturor dinților. Mai mult de o treime din populația cu vârste de peste 50 de ani poartă proteză dentară.

Cu implanturile dentare ALL ON FOUR, te poți bucura de vorbire îmbunătățită, capacitate de mestecat și un zâmbet încrezător. În această pagină, îți vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre implanturile dentare ALL ON FOUR și îți vom arăta de ce această procedură poate fi alegerea potrivită pentru tine.

Întrebări frecvente

Ce este sistemul ALL ON FOUR?
Foarte ușor și rapid, sistemul ALL ON FOUR permite medicului stomatolog să fixeze permanent o arcadă dentară completă cu ajutorul a doar patru implanturi din titan. Mai exact, într-o singură zi, pacientul își poate redobândi aspectul și funcționalitatea dinților naturali.

Prin ce diferă implanturile dentare ALL ON FOUR de implanturile dentare tradiționale?
Implanturile dentare tradiționale necesita un implant pentru fiecare dinte lipsa, ceea ce poate fi consumator de timp și costisitor. Implanturile dentare ALL ON FOUR sunt o opțiune mai rapidă și mai rentabilă pentru înlocuirea unei arcade complete de dinți.

Cum se compară sistemul ALL ON FOUR cu dinții naturali?
Sistemul ALL ON 4 vă poate reda până la 90% din capacitatea de masticație a unei danturi naturale. Imaginați-vă cum ar fi să vă puteți bucura din nou de preparatele dumneavoastră preferate, precum o friptură la grătar sau să puteți mușca cu încredere dintr-un măr.

Sunt un candidat bun pentru implanturi dentare ALL ON FOUR?
Implanturile dentare ALL ON FOUR sunt o opțiune bună pentru persoanele cărora le lipsește un arc complet de dinți și au o densitate osoasă a maxilarului suficientă pentru a susține implanturile. Medicul dentist vă poate ajuta să determinați dacă sunteți un candidat bun pentru această procedură.

Cum am grijă de implanturile mele dentare ALL ON FOUR?
Îngrijirea implanturilor dentare ALL ON FOUR este similară cu îngrijirea dinților naturali. Ar trebui să vă periați și să folosiți ața dentară în mod regulat și să vă consultați medicul dentist pentru controale și curățări regulate.

Cât durează procedura de implant dentar ALL ON FOUR? Care sunt pașii de urmat?
Procedura de implant dentar ALL ON FOUR nu dureaza mult, puteți părăsi cabinetul stomatologic cu un set complet de dinți noi în 2, maxim 3 vizite, iar in unele cazuri, chiar și într-o singură zi.

 • Prima vizită – consultație, amprentare digitală și examinare radiologică
 • A doua vizită – inserare implant și lucrare protetică
  Intre timp, laboratorul nostru creează viitorii dinți în așa fel încât sa se muleze perfect cu structura fetei tale.
 • A treia vizită – înlocuim lucrarea protetică cu dinții ficși finali

Rezultatele pacienților noștri

Folosiți bara din mijloc <> pentru a mișca și vedea rezultatul unui sistem ALL ON FOUR.

Beneficiile sistemului ALL ON FOUR

 • Implanturile dentare ALL ON FOUR pot fi montate, în anumite cazuri, într-o singură zi;
 • Aspectul și senzația conferită de ALL ON FOUR este cea de dantură naturală. Sistemul ALL ON FOUR vă va reda până la 90% din funcția danturii naturale;
 • Nu va mai fi necesar să folosiți adezivul pentru proteze;
 • Timpul de vindecare pentru ALL ON FOUR este în general mai scurt față de cel necesar pentru proceduri alternative;
 • Cu doar patru implanturi pe arcadă, sistemul ALL ON FOUR este mult mai puțin invaziv în comparație cu procedurile care implică utilizarea unei multitudini de implanturi și a unei grefe osoase extinse – Pe scurt, mai puțină durere și reducerea inflamațiilor;
 • Nu-ți vei mai face griji niciodată din cauza protezelor dentare desprinse.

“Cel mai valoros aspect al sistemului ALL ON 4 este că oferă pacienților o nouă perspectivă asupra vieții. Se pot hrăni bine, pot avea un stil de viață sănătos și pot avea încredere în ei înșiși, prin felul în care arată și lucrurile pe care le pot realiza. Trec printr-o adevărată transformare!” 

Dr. Bogdan Ioniță

Prețuri

Dantură fixă pe 4 sau 6 implanturi Straumann® BLX:
 • Planificare digitală 
 • Extracții dentare 
 • Prf-vindecare accelerată 
 • Lucrare fixă provizorie 
 • NU INCLUDE sinus lift 
 • Nu INCLUDE adiție osoasă
Investiție în zâmbet nou, începând de la 18000 lei

Programări pentru o evaluare:

La Clinica Dentara Victoria București, îți schimbăm complet dantura și îți oferim un zâmbet perfect cu ajutorul tehnicii ALL ON FOUR, folosind tehnologia de implanturi elvețiene de ultimă generație Straumann® BLX.

Dacă ești interesat de implanturile dentare ALL ON FOUR, contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație. Echipa noastră cu experiență îți va răspunde la orice întrebări pe care le ai și te va ajuta să determini dacă această procedură este potrivită pentru tine.

Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

Pentru programări, apelați:

0314 254 376

sau apăsați butonul de mai jos:

Ce spun pacienții despre Victoria?

Pentru programări telefonice, apelați:

0314 254 376

Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.